Rejser med Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole

I løbet af et skoleår er der følgende rejser og ture, som er planlagt. Der kan altid spontant opstå småture ud over disse.

Rejser: I maj måned tager vi hvert år på en rejse, målet for turen bestemmes fra år til år, nogle gange lejer vi en stor bus, og andre gange kører vi i egne busser.

Tematur: Der er mulighed for at vælge mellem tre til fire ture rundt i landet. Der er to til tre overnatninger og her nogle eksempler på en tematur: scootertur med oppakning, sejle Fur rundt i kano/kajak, hestevognstur med vores egne heste, cykeltur langs Hærvejen. Disse temature vil skifte fra år til år alt efter, hvad der er interesse for i elevgruppen.

Sommeraktiviteter: I sommerferien vil der blive udbudt forskellige aktiviteter, som eleverne kan deltage i. Vi tager på tur ud i sommerlandet og ser hvad det har at byde på af oplevelser. Turene vil være forskellige fra år til år.

Andre ture: En gang hver måned tager vi på tur ud i det blå. Det er altid en heldagstur til et eller andet sted i Danmark. I weekenderne vil der være småture og forskellige aktiviteter.