Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole | Hammervej 28 | 7173 Vonge | Telefon 76 70 91 91 | info@tinnetgaard.dk

Rejser med Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole

I løbet af et skoleår er der følgende rejser og ture, som er planlagt. Der kan altid spontant opstå småture ud over disse.

Kanotur: Vi starter altid et skoleår med en fælles kanotur på Skjern Å. Alle elever og personale er med på turen.

Skitur til Rauris i Østrig: I uge 3 tager vi på vintertur, hvor vi står på ski og nyder vinterlivet i den fredede tyrolerby Rauris. Vi bor på Hotel Platzwirt, som vi har gjort de sidste mange år.

Tematur: Der er mulighed for at vælge mellem tre til fire ture rundt i landet. Der er to overnatninger og her nogle eksempler på en tematur: scootertur med oppakning, sejle Fur rundt i kano/kajak, hestevognstur med vores egne heste, cykeltur langs Hærvejen. Disse temature vil skifte fra år til år alt efter, hvad der er interesse for i elevgruppen.

Sommertur: Denne rejse er altid i uge 29 fra mandag til fredag. Vi rejser et eller andet sted ud i landet. Målet er at lære vores eget land bedre at kende, så det vil være forskelligt fra år til år.

Andre ture: En gang hver måned tager vi på tur ud i det blå. Det er altid en heldagstur til et eller andet sted i Danmark.
Når elever har fødselsdag ønsker de ofte en udflugt et eller andet sted hen. Det kan være en tur til Legoland, biograftur, bowlingtur, fodboldkamp med ens favorithold, Tivoli ved juletid. I løbet af et skoleår er der mange ture, som bliver planlagt ud fra disse elevønsker. Ofte slår flere elever sig sammen om disse arrangementer, da vi så har råd til lidt mere.
I nogle weekender kan der være småture med en overnatning, og der vil altid i løbet af en weekend være en eller flere aktiviteter.

Luk menu
×
×

Kurv

Dette website bruger Cookies for at give dig en bedre oplevelse. Accepter ved at trykke på knappen "Accepter". Vælger du "Bloker cookies" vil visse dele af hjemmesiden ikke blive vist.

Rejser med Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole - Kanotur, Skitur, Tematur