Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole | Hammervej 28 | 7173 Vonge | Telefon 76 70 91 91 | info@tinnetgaard.dk
mekanikerværksted tinnetgaard6

Tinnetgaards Mekaniker- og knallertværksted

Tinnetgaards Mekaniker- og knallertværksted er et værksted for dem, som kan lide at få sorte fingre. På dette værksted vedligeholdes og repareres alle de biler, scootere og knallerter, som tilhører Tinnetgaard. Det er et professionelt værksted med alt det værktøj, som bruges på et auto-, cykel- og knallertværksted. Vi har faguddannet personale.

 

Forbi mekanikeren og knallertværkstedet kommer vores 10 biler og 35 knallerter eller scootere. Værkstedet vedligeholder og reparerer også vores småmaskiner som plæneklippere, fræsere og motorsave samt vores gokarts og motorbåd.

Du har her mulighed for at lære at reparere og vedligeholde din egen scooter/knallert, eller få lidt hjælp til at vedligeholde din egen bil.
Undervisningen er udpræget praktisk orienteret, og metoden er mesterlæreprincippet med sidemandsoplæring. Den teoretiske undervisning vil primært ske mundtligt og med udgangspunkt i den praktiske hverdag.

Tinnetgaard har mange gode samarbejdspartnere, hvor du kan komme i praktik. Vi har gode kontakter til autoværksteder og knallertværksteder. Der er mulighed for at få en medhjælperuddannelse som mekanikermedhjælper og medhjælper indenfor cykel og knallertområdet.

Gennem alle vores forskellige uddannelses og beskæftigelsesmuligheder: STU, Ressourceforløb og Beskyttet beskæftigelse er det muligt at arbejde i de værksteder der har ens interesse.

Luk menu
×
×

Kurv

Dette website bruger Cookies for at give dig en bedre oplevelse. Accepter ved at trykke på knappen "Accepter". Vælger du "Bloker cookies" vil visse dele af hjemmesiden ikke blive vist.

Mekaniker- og knallertværksted - Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole