Traktor- og smedeværksted

På Tinnetgaards Traktor- og smedeværksted får du sorte fingre, for på dette værksted vedligeholdes og repareres alle maskiner, som tilhører Tinnetgaards landbrug. Det er et professionelt værksted med egen svejsekabine og det hjælpeværktøj, som er nødvendig. Vi reparer næsten alt selv, og det er meget lidt, som bliver sendt på værksted væk fra Tinnetgaard.

  • Du lærer her, hvordan man svejser, vedligeholder og reparerer forskellige landbrugsmaskiner og traktorer.
  • Du får kendskab til forskellige motortyper
  • Du lærer at finde fejlene og at reparere fejlen
  • Du lærer at bruge det rigtige værktøj
  • Du får svejsetræning

Undervisningen er udpræget praktisk orienteret, og metoden er mesterlæreprincippet med sidemandsoplæring. Den teoretiske undervisning vil primært ske mundtligt og med udgangspunkt i den praktiske hverdag.

På vores skoleværksted kan du få motorlære.

Tinnetgaard har mange gode samarbejdspartnere, hvor du kan komme i praktik. Vi har gode kontakter til autoværksteder, autoophuggere og store landbrug med eget værksted. Der er mulighed for at få en medhjælperuddannelse indenfor maskinvedligeholdelse og smedeområdet.

Gennem alle vores forskellige uddannelses og beskæftigelsesmuligheder: STU, Ressourceforløb og Beskyttet beskæftigelse er det muligt at arbejde i de værksteder der har ens interesse.