Økologiske pluk-selv blomster fra Tinnetgaard

Vi har hvert år i sæsonen salg af økologiske pluk-selv blomster.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg os på facebook. Så får du besked, når vi igen har flotte økologiske pluk-selv blomster.

Vi plejer at have et godt varieret udvalg af bonderoser, stolte kavalerer, geoginer/dahlia, solsikker m.m. Vil du have flotte, og billige økologiske pluk-selv blomster, så følg med, måske vi kommer med noget nyt til forår.

Lidt mere om de forskellige blomster

Silkepæoner og bonderoser

Bonderoser bliver omkring 50-60 cm høje og brede, de blomstrer i maj-juni måned og er gode til afskæring. Silkepæoner bliver omkring 80 cm høje og 50 cm brede og er lidt løsere i væksten end bonderoser. De blomstrer i juni-juli måned. Silkepæoner er også gode til afskæring og vil i en buket sprede dejlig duft i huset.

 

Geoginer/dahlia

Georginer, eller Dahlia som de også kaldes, er fantastiske der findes så mange forskellige farver og sorter at vælge imellem, at der burde være noget for enhver smag. Blomstrer fra august og lige til frosten rammer.

 

Solsikker

Solsikker kender vi vist alle som kæmpeblomster, hvor der kan gå helt konkurrence i at få den højeste. Men har I set minisolsikker eller de flotte røde versioner? De gør sig virkelig godt i buketter. De blomstrer fra juli til oktober.

 

Stolte kavalerer

Er en dejlig sommerblomst, Den sås direkte ud om foråret og blomstrer i en lang periode, og så er både insekter og sommerfugle rigtig glade for den. Nå ja, så gør den sig jo også godt i buketter!

 

Gladiolus

Den har lange stilke med store tragtformede og farverige blomster. Stilkene er store og har blomster på den ene side.  Gladiolus blomstrer fra juli til oktober. De er gode til buketter og dufter fantastisk.

 

Morgenfruer

Morgenfruer findes i forskellige orange og gule nuancer og lyser op i enhver have eller buket. De orange-gule blomsterblade kan bruges som pynt på maden og i te. Se mere om morgenfruer i mad her.

 

Studenternelliker

Studenternelliker blomstrer i alle farver mellem kridhvid til mørk karminrød. De får flotte, tætte blomster i enten en eller to farver. Studenternelliker tiltrækker bier, fugle og sommerfugle. De er selvfølgelig også gode til buketter.

 

Tagetes

Tagetes kaldes også fløjlsblomst pga. de fløjlsagtige randblomster. De blomstrer fra juni til den første nattefrost rammer. Tagetes gør sig godt i friske buketter, men tørrede blomster af tagetes er også smukke i evighedsbuketter.