Efterårskranse – Tirsdag d. 3. oktober kl. 18-21

kr. 395,00

Efterårskranse

Tirsdag d. 10. oktober fra kl. 18.00 til kl. 21.00 på Tinnetgaard

På kurset, kan du lære at binde en smuk krans til døren. Vi snakker blomster- og farvevalg. Vi bruger grene fra vores skov, bær, frugter og noget af alt det smukke der stadig er at finde i naturen, så resultatet bliver så naturligt og bæredygtigt som muligt.

Kurset er åbent for alle – både begyndere og øvede. Vi tilpasser kurset til dig som ikke synes, at du har så grønne fingre, men drømmer om at fylde dit hjem både ude og inde med skønne kranse og til de øvede, som gerne vil inspireres i brugen af naturens skønne materialer.

At arbejde med blomster og naturmaterialer er et håndværk, som er skønt at kunne og med de rigtige fremgangsmetoder, er det kun fantasien der sætter grænserne.

Jeg har tænkt mig at vise dig, hvordan du har mulighed for at bruge det, du har omkring dig. Du får masser af inspiration til, hvordan materialerne kan ændre udtryk og bruges på mange forskellige måder.

Vi sørger altid for masser af teori og praktiske øvelser, tid til kaffe, lidt sødt til ganen og blomstersnak. Du får naturligvis din bæredygtige krans med hjem.

Vi sørger for materialer og undervisning. Du skal bare tage gå på mod og godt humør med.

Materialeforbrug: Du får én krans med hjem indberegnet i prisen. Hvis du laver flere, er prisen individuel. Du er også velkommen til selv at medbringe materialer fra din egen have, og lære at binde med dem

Pris: kr. 395,00

Ikke på lager

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.