Tinnetgaard

Bæredygtig blomsterproduktion

Vi er passionerede omkring det at dyrke og producere lokale bæredygtige snitblomster og planter. Vi ønsker at være med til at udbrede viden, formidle det gode budskab og være med til at inspirere om den bæredygtige vej, spiselige blomster, stauder og hjemmehørende arter, samt det flerårige valg til krukker og planter i haven.

Bæredygtige blomster betyder ingen sprøjtemidler i grundvandet og ingen rester af sprøjtemidler på vores blomster. Blomsterne dyrkes dermed på den mest skånsomme måde for naturen og er igennem hele sæsonen fødekilde til sommerfugle, bier og andre insekter.

På Tinnetgaard ønsker vi at styrke kendskabet til moderne bæredygtig produktion. Derfor beskæftiger vi os med FN´s Verdensmål. Blandt andet mål nr. 12 ’Ansvarlig forbrug og produktion’ og mål nr. 13 ’Klimaindsats’, da de fokuserer på at fremme den bæredygtige udvikling.

Blomster- og planteproduktionen på Tinnetgaard har fokus på det lokale, hjemmehørende arter, at dyrke bæredygtigt, at bruge varer i sæson og at genbruge. Du kan derfor på Tinnetgaard købe vores blomster, planter og stauder og bidrage til, at vi sammen passer bedre på miljøet og støtter FN´s Verdensmål

Indkøbskurv