Tinnetgaard

Ledige stillinger

Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole søger en dynamisk og selvstændig person med et solidt fagligt fundament i en kombinationsstilling med opstart 01.10.2024

Brænder du for dyr og pædagogik er det lige dig vi mangler i vores team.

Vi er så heldige at have kaniner, marsvin, geder og heste på vores gård. Dyrene skal passes og det forventes at du kan fodre, håndtere dyrene og de praktiske opgaver der følger med dyrehold. Vi søger ikke en dyreekspert, men en person der kan lide og har tillid til dyr.

Heste og smådyrsværkstedet er en daglig beskæftigelse for vores elever, hvor eleverne sammen med dig bl.a. deltager i det praktiske/pædagogiske arbejde.

Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole er et erhvervsrettet uddannelsestilbud for bogligt svage unge med særlige behov mellem 17 – 30 år.

Tinnetgaard har eksisteret i mere 20 år, vi sætter en stor ære i at være et videnscenter, uddannelsescenter og foregangssted med høj faglighed og gode resultater for mennesker og vores natur. Tinnetgaard er beliggende ved Gudenåen – og Skjernåens Udspring i Vejle Kommune.

Vi kan tilbyde:

·         En fuldtidsstilling.

·         Et velfungerende fagligt og pædagogisk fællesskab, i en tværprofessionel organisation med mange faggrupper

·         Et selvstændigt job

·         Gode personlige udviklings- og uddannelsesmuligheder.

·         Et selvstændigt og lærerigt arbejdsfællesskab.

·         Gode og ordnede personale– og lønforhold.

·         En arbejdsplads med dygtige og stabile kollegaer.

·         En kombinationsstilling hvor du er tilknyttet værkstedet smådyr, samt det pædagogiske team

 

Hvem er du:

·         Du kan selvstændigt planlægge og gennemføre træningsforløb for vores elever 

·         Du er dygtig til at udarbejde skriftlig dokumentanion i form af daglige notaer, skriftlig opfølgning på mål og delmål i det pædagogiske arbejde og større skriftlige evalueringer til brug i statusrapporter.

·         Du kan varetage bo-undervisning, ADL-træning, medicinhåndtering, økonomi, støtte med post, støttende samtaler m.m.

·         Du kan skabe gode relationer til elever, kollegaer, forældre, kommuner og andre samarbejdspartnere

·         Du er en teamplayer og god til at samarbejde

·         Du er udviklingsorientret, iderig og fungerer godt i løbende forandringer og udvikling

·         Har lyst til at være en del af et sted, hvor arbejdsdagene ikke ligner hinanden og hvor hurtig omstillingsevne er en nødvendighed.

·         Er selvstændig men evner at samarbejde.

·         Du skal være indstillet på et job med faste ugentlige aftenvagter, weekendarbejde cirka hver 3. weekend og til højtider, da vi på Tinnetgaard har åbent 365 dage om året.

 

Faglige vinkler og metoder:

Vores pædagogiske tilgang er blandt andet den Neuropædagogiske tænkning, hvor elevens ressourcer er i centrum. Sanser, regulering og hjernens funktionsniveau er et opmærksomhedspunkt omkring hver enkelt elev. Vi arbejder ud fra KRAP, som handler om at se den enkelte elev. Der er fokus på elevernes ressourcer og udviklingspotentialer og at vi som fagpersoner er anerkendende i al omgang med eleverne. Vores grundværdi er, at alle har krav på at blive set, hørt og forstået og vi vægter elevernes selvbestemmelse højt. Vi går over broen til eleven.

 

Tiltrædelse 1. oktober 2024

Skriftlig ansøgning med referencer sendes til Pædagogisk leder Susanne Kristensen, Hammervej 28, 7173 Vonge eller pr. mail til Susanne@tinnetgaard.dk.

Der afholdes rundvisning onsdag den 7. august kl. 15.00.

For yderlig information kan Susanne kontaktes på 2752-2928 i tidsrummet 23. juli-6. august på grund af ferieafvikling.

Der er ansøgningsfrist den 15. august kl. 12.00.

Der afholdes samtaler torsdag den 22. august kl. 13.00-17.00

På Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere, der deler vores passion for at hjælpe unge med særlige behov. Selvom der i øjeblikket ikke er nogen ledige stillinger, ønsker vi altid at være åbne for nye ansøgninger fra potentielle kandidater, der er klar til at bidrage til vores vigtige arbejde.

Vores forstander, Lone Kaiser, er altid interesseret i at høre fra dig, der ønsker at blive en del af vores tværfaglige og engagerede team. Du kan sende en uopfordret ansøgning til Lone Kaiser på lone@tinnetgaard.dk, hvor du beskriver din baggrund, din erfaring og din motivation for at arbejde på Tinnetgaard. Vi opfordrer dig til at dele, hvad der driver dig, og hvordan du ser dig selv bidrage til vores mission om at støtte og uddanne unge med særlige behov.

Selvom vi ikke nødvendigvis har aktuelle ledige stillinger, er vores døre altid åbne for talentfulde og engagerede enkeltpersoner, der er klar til at gøre en forskel i unge menneskers liv. Vores arbejde er givende, udfordrende og meningsfuldt, og det kræver dedikerede fagfolk, der tror på vores mission.

For at holde dig opdateret om eventuelle fremtidige jobmuligheder og for at lære mere om Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole, kan du besøge vores hjemmeside på www.tinnetgaard.dk eller følge os på Facebook. Vi ser frem til at høre fra dig og muligvis byde dig velkommen til vores team i fremtiden. Sammen kan vi fortsætte med at gøre en positiv forskel i de unges liv.

Indkøbskurv