Tinnetgaard

Bo- og Erhvervsskole

Tinnetgaard er en helhedsorienteret bo- og erhvervsskole, hvor uddannelse, botræning og erhverv går hånd i hånd for meningsfuld udvikling

Om Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole

Tinnetgaard er en helhedsorienteret bo- og erhvervsskole, som tilbyder et kombineret undervisnings-, botrænings- og erhvervsforløb. Der udbydes:

Vi byder elever velkommen fra det fyldte 17. år og derover. Vores skole er skræddersyet til dem, der står overfor forskellige udfordringer som indlæringsvanskeligheder og diagnoser, og som har haft svært ved at finde deres plads i det traditionelle uddannelsessystem. På Tinnetgaard giver vi dem den målrettede støtte, de har brug for.

Tinnetgaard, som blev grundlagt i januar 2000 og i dag rummer op til 32 elever, er dedikeret til at hjælpe unge med at finde deres ideelle boform. Vi tilbyder forskellige boformer og vores mål er, at hver elev efter deres ophold på Tinnetgaard vil have klarhed over, hvilken boform der passer bedst til deres fremtidige voksenliv.

Typisk varer et ophold på Tinnetgaard 3 til 5 år. Vores elever kommer fra hele landet og har ofte tidligere erfaring fra specialefterskoler. Vi giver mulighed for indskrivning året rundt og byder altid velkommen til uforpligtende besøg. Før optagelse er en rundvisning og en uges praktik en del af processen.

Vores målsætning er at udstyre vores elever med de færdigheder og indsigt, de har brug for til at skabe en positiv fremtid. Vi arbejder med motivationsorientering, relationer og KRAP-metoden og giver vores elever indflydelse på deres uddannelsesplaner.

På Tinnetgaard er mulighederne mangfoldige, og vi er stolte af vores ry for at være alsidige og dygtige. Vi tror på, at vores elever opdager deres skjulte styrker i det rette miljø, med mange valgmuligheder og en inkluderende atmosfære med højt til loftet.