Tinnetgaard

Bryllup

Tillykke med kærligheden

Kæmpe stort tillykke med din forlovelse, og med kærligheden. Et bryllup er noget stort og magisk, og Tinnetgaard vil gerne være med til at gøre dagen ekstra speciel og dekorativ. Bryllupsdagen er for mange en af de største begivenheder i livet. Et vigtigt men nogle gange overset element er valget af blomster og dekorationer til dagen. Lad derfor Tinnetgaard hjælpe dig med valget af de helt rigtige løsninger til jeres særlige dag, og få gode råd og vejledning gennem hele processen.

Skræddersyede løsninger

Når man skal holde bryllup, er der mange valg. Der skal tages stilling til brudebuket, borddækning, brystbuket, dekorationer, brudepigebuket og meget andet. Tinnetgaard tager dig i hånden igennem hele processen, og sammen med vores blomsterbonde får du mulighed for at se netop dine blomster gå fra jord til bord. Vi brænder for at lave skræddersyede løsninger som matcher netop jeres behov og ønsker, og være med til at gøre dagen til noget helt særligt.

Bæredygtighed

På Tinnetgaard brænder vi for blomster og for bæredygtighed. Gennem hele processen fra blomsterløg til buket er der fokus på at reducere CO2-afstrykket og undgå brugen af sprøjtemidler. Derfor findes på Tinnetgaard kun blomster som er naturligt i sæson fra forår til efterår. Udenfor blomstersæsonen anvendes i stedet tørrede blomster som ligeledes er meget dekorative.

Personligt design

Du kan gøre blomstervalget til dit bryllup ekstra personligt ved selv at medbringe en bestemt blomst fra din have eller ved at medbringe en type blomst som har særlig betydning for dig. Tinnetgaards blomsterbonde vil så sammen med dig mixe dine og gårdens blomster til det perfekte design.

 

Om sommeren har vi økologiske blomster fra egne marker på Tinnetgaard og om vinteren vil vi bruge de mest bæredygtige blomster og planter som vi kan finde i naturen. Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige og sprøjtefrie blomster hele året, vi ser frem til at designe og sammensætte det helt rigtige for jer ud fra de blomster sæsonen stiller til rådighed.

Vejledende priser

  • Brudebuketter fra 1200,- kr.
  • Hårkrans 300,- kr.
  • Brystbuket fra 75,- kr.
  • Brudepigebuket fra 300,- kr.
  • Blomster i spand til egen oppyntning kan købes, prisen vil afhænge af, hvor meget der skal bruges.
  • Dekorationer fra 200,- kr.
  • Buketter til bordene fra 200,-. kr.
  • Møde med vores blomsterbonde og en tur i Tinnetgaards blomstermark pris 500,- kr. (inkluderet i prisen ved køb for min. 2000,- kr.) samtale over telefon eller pr. mail for detaljer er gratis.

Blomsterværkstedet

Blomsterværkstedet er en del af Tinnetgaard, som siden 1999 har været en Bo- og Erhvervsskole for unge mellem 17-30 år som ikke kan honorere kravene i det etablerede uddannelsessystem. Dermed fungerer blomsterværkstedet som socialpædagogisk værksted, og når du handler på Tinnetgaard gør du derfor ikke kun noget godt for dig selv og klimaet.  Du er ligeledes med til at skabe meningsfuld beskæftigelse for unge mennesker, og dermed styrke deres arbejdsidentitet.

Indkøbskurv