Tinnetgaard

Firmaaftale hos Tinnetgaard

Bæredygtig firmaaftale

Har din virksomhed fokus på bæredygtighed, FN’s verdensmål, lokale produkter og CO2 aftrykket, kan vi sammen med dig skræddersy en fleksibel blomsteraftale med lokalt dyrkede blomster og planter til virksomhedens behov. Med en firmaaftale sammen med Tinnetgaard, kan vi have faste aftaler om levering af blomster til f.eks. jeres reception, bordene i kantinen, udekrukker, velkomstbuketter til nye medarbejdere, blomster til fest, gavebuketter, gavekort, firmagaver m.m. Faktura fremsendes månedsvis.

Skriv til os på linda@tinnetgaard.dk om oprettelse af firmaaftale.

Blomsterdesign

Vi tilbyder løsninger på blomsterdesign til små og store virksomheder. Mødelokaler, venterum, frontdisk, reception, frokoststue, jubilæumsarrangementer, firmagaver, mærkedag, personalegaver m.m.

Altid flotte, farverige, håndbundne og kreative buketter med blomster og planter af egen produktion. Med en aftale på kreative buketter, får du en bæredygtig og lokal buket med en socialøkonomisk profil, som bringer den gode historie og stemmer overens med verdensmålene.

Firmaaftale

Der er mulighed for lige den ordning, der passer jer bedst og levering på bestemte tidspunkter efter aftale. En buket eller mindre blomsterdesign. Skab indbydende og levende stemning for dine kunder, ved at have friske blomster efter årstiden ved frontdisken eller i receptionen.  Få leveret plantedesign med længere holdbarhed. Vi skræddersyr fleksible blomsteraftaler efter din virksomheds behov. Som virksomhedskunde har I også mulighed for at booke blomsterbindingskurser eller besøgsdage, hvor I kan komme med ud i vores blomstermark.

Gavearrangement

Til fødselsdage, jubilæum, reception, firmagaver til medarbejdere m.m.

Få sammensat et lækkert gavearrangement til alle sanserne smukt pyntet med blomster. Blomster er med til at skabe et godt arbejdsklima – Tinnetgaard leverer gerne den ugentlige buket, dekoration og kreative løsning til virksomheden, men også medarbejderbuketten i anledning af fødselsdag eller anden markering.

Ring og aftal nærmere for en ordning, der passer lige til din virksomhed

Kurser

Som virksomhedskunde har I også mulighed for at booke blomsterbindingskurser, events eller besøgsdage, hvor I kan komme hos os eller vi kan komme hos jer.

Her følger et eksempel på en dag:

Kursus i binderi af egen buket.

  • Mens vi får en kop kaffe, vil Linda gennemgå mulighederne, når vi høster blomster til buketterne samt teorien i buketbinderi samtidig med, at hun laver en demonstration af buketbinderi, al teori forstås bedre når man samtidig ser, hvordan det sker i praksis.
  • Derefter går vi på markerne og i naturen og alle høster til egne buketter.
  • Når vi binder buketterne, vil der være rig mulighed for at få hjælp.
  • Vi afslutter med at tage billeder af buketterne, som vil bruges på Tinnetgaards Facebook side.

FN’s verdensmål

På Tinnetgaard ønsker vi at styrke kendskabet til moderne, bæredygtig produktion. Derfor inddrager og beskæftiger vi os med FN´s Verdensmål. Blandt andet mål nr. 12 ’Ansvarlig forbrug og produktion’ og mål nr. 13 ’Klimaindsats’.

På Tinnetgaard fokuserer vi på at fremme den bæredygtig udvikling. Blomster- og planteproduktionen på Tinnetgaard har fokus på det lokale, hjemmehørende arter, at dyrke bæredygtigt, at bruge varer i sæson og at genbruge. Du kan derfor på Tinnetgaard købe vores blomster, planter og stauder og bidrage til, at vi sammen passer bedre på miljøet og støtter FN´s Verdensmål. 

Det samme efterstræber vi ift. afgræsningen med vores økologiske Hereford kvæg, som afgræsser holistisk på markerne – en metode som har en væsentlig mindre klimabelastning end traditionel afgræsning, da der bindes langt mere CO2 i jorden. Vi afgræsser også naturarealer omkring Kilderne i samarbejde med Naturstyrelsen. Dette er til gavn for biodiversiteten.

Tinnetgaard har siden 1999 været dyrket økologisk og er bl.a. med i et samarbejde, om det at bevare de gamle kartoffelsorter med titlen ”Gamle kartoffelsorter til det økologiske marked, fra genbank til salgsklare produkter”. Landbruget skal dyrke og avle den gamle kartoffelsort Sieglende, som du bl.a. kan købe i gårdbutikken.

Indkøbskurv