Søg
Close this search box.
Tinnetgaard

Kørekort

Det tilstræbes, at så mange elever, som muligt får kørekort til enten traktor eller bil, når de er elever på Tinnetgaard.

Tinnetgaard samarbejder med Sannes Køreskole. Hun er rigtig god til målgruppen på Tinnetgaard og vi har et mangeårigt samarbejde med Sannes køreskole og har i fællesskab opnået mange flotte resultater.

Når du skal have et traktor- eller bilkørekort starter du altid med forberedende teoriundervisning i skolestuen i Tinnetgaardregi. Når du er klar og forberedt starter du hos Sannes Køreskole med teori to gange om ugen. Ved siden af denne teori har du også undervisning på Tinnetgaard en til to gange om ugen. Det vil sige, at der er intensiv teoriunderisning 3 – 4 gange om ugen, når du er startet op på selve kørekortet.

Når du har bestået dit bilkørekort, har du mulighed for at køre i de biler, som tilhører Tinnetgaard. Der udarbejdes klare regler for dig i forhold til kørsel i Tinnetgaards biler og busser. Det er meget forskelligt, hvad de enkelte unge må køre, da det handler om erfaring og sikkerhed. Målet er, at når du har fået et bil- eller traktorkørekort, at du får så meget kørselserfaring, som muligt.

Vi har gennem mange års erfaring mange succeser, hvor elever har bestået traktorkørekort, bilkørekort, lastbilkørekort, hængerkort til lastbil, truckcertifikat og trailerkort.

Indkøbskurv