Tinnetgaard

Mad i laden

Mad i laden – FÆLLESSPISNING på Tinnetgaard

I 2024 serverer vi Mad i Laden

Onsdag d. 22. maj

Onsdag d. 12. juni

Onsdag d. 28. august

Her samles vi over et godt måltid mad lavet af produkter dels fra Tinnetgaard og det lokale. Vi sørger for et lækkert måltid mad og en oplevelse i autentiske rammer. Den mad vi serverer til Mad i Laden, er fremstillet i vores køkkenværksted i samarbejde med de unge, der bor og arbejder på Tinnetgaard. Vores anvendte råvarer består i så høj grad som muligt af vores egenproducerede produkter samt nøje udvalgte lokale varer.

Konceptet er, at du køber billet til det antal personer, du ønsker at dele en hyggelig aften til fællesspisning med, du møder op på den pågældende dato, køber dine drikkevarer og får serveret et lækkert måltid mad for 159 kr.- for voksne og 79,- kr. for børn til og med ti år. Efterfølgende er der mulighed for at købe dagens kage samt kaffe og the.

Arrangementet foregår i en lade, så husk at klæde dig på herefter. Der vil være tæpper til rådighed.

BEMÆRK: Ønsker du at sidde sammen med bestemte personer, bedes du angive navn og efternavn på den person, der har booket i eget navn. Så sørger vi for, at I kommer til at sidde sammen.

Kl. 17.00 Dørene åbner

Kl. 18.00 maden serveres

kl. 19.00 Dagens fortæller indslag, og info af kokken om månedens råvarer og mulighed for køb af kaffe og the samt dagens kage.

Kl. 20.00 tak for i dag.

Vores Mad i Laden i autentiske rammer er ikke en restaurant, det er en fællesspisning ved langbordet, hvor vi spiser sammen, hygger sammen og rydder op sammen.

Gårdbutikken og Blomsterværkstedet og adgang til dyrene, er selvfølgelig åbent under hele arrangementet.

FAQ – Mad i laden

Er der børnemenu?

Nej. Til fællesspisning spiser vi det samme. En børnepris er bare et udtryk for at portionen er lidt mindre. 

Ja – alt maden serveres family style ved bordene eller i buffet. Det betyder, at hvert bord får maden serveret på fade til deling eller henter i buffeten. Det forventes, at man selv hjælper til med oprydning, da dette er en fællesspisning og ikke en restaurant.

Drikkevarerne skal du selv hente og bestille.

Billetten indeholder kun adgang samt maden til fællesspisning. Dertil vil det være muligt at tilkøbe kaffe/the og dagens kage.

 

Vi refunderer ikke billetter til fællesspisning, men du er velkommen til at give den til en anden.

Fællesspisning går under kategorien “events” (arrangementer), hvor det ikke er muligt at refundere. Du kan læse vores handelsbetingelser her

Du skal købe billet inden. Du kan købe dem lige her.

Du kan købe billetter frem til fredagen før arrangementet.

 

Desværre. Fællesspisninger er noget vi gør sammen, ikke hver for sig 🙂

 

I vores gårdbutik på Tinnetgaard kan du opleve masser af lokale, økologiske produkter og bæredygtige blomster fra vores egne marker og skove.

På Tinnetgaard er vores blomsterværksted mere end bare et sted, hvor blomster og planter dyrkes. Det er et bæredygtigt hjerte, der banker for at beskytte vores miljø og skabe skønhed samtidig. Når du vælger at købe vores lokale blomster og planter, bliver du en del af en vigtig bevægelse, der støtter FN’s 17 verdensmål og vores planet.

Indkøbskurv