Tinnetgaard

Workshops

Kom til Workshops på Tinnetgaard, Hammervej 28, 7173 Vonge

På Tinnetgaard afholder vi i Blomsterværkstedet hele året igennem en række kurser og workshops i blomsterbinding, kranseteknik, dekorationer, julebinderi, påskebinderi, plantning og pasning af havekrukker, spiselige blomster og planter og meget mere.

Vi holder særlige events, som julemarked, mad i laden og afternoon tea hvor vi primært sætter fokus på fremvisning af Tinnetgaard, salg af elevproduktionerne og beskrivelser af de forskellige værksteder. Dagene er oplagte som hyggetur for hele familien, der er altid underholdning for både børn og voksne.

Der vil hele året være events i blomsterværkstedet på Tinnetgaard. Vi vil som udgangspunkt arbejde i vores blomsterværksted eller arbejde i det fri afhængig af årstiden og vejret, om sommeren vil vi typisk skulle høste blomsterne på marken først.

Vi sørger altid for teori kombineret med praktiske øvelser, tid til kaffe lidt sødt til ganen og en masse blomstersnak. Du får naturligvis dine fremstillede kreationer med dig hjem.

I prisen er inkluderet, et bredt udvalg af materialer, undervisning i teknikker og teori – du skal sørge for at medbringe det gode humør og dejligt gå på mod og du kan se frem til at tilbringe dejlige timer i et kreativt blomsterunivers.

Du kan købe lys, dekorationsmateriale, kurve og potter. Du er meget velkommen til selv at medbringe. Der er plads til max 8 personer /hold

Husk at medbringe beskæresaks til eget brug og varmt behageligt tøj og sko som er gode at arbejde i.

Prisen på en workshop der varer 3 timer er 350,- kr. pr. person. Øvrige priser vil variere og vil fremgå af workshopbeskrivelsen nedenstående. Har Du/I egne ønsker og ideer til workshop finder vi en pris. 

Ved booking af et fuldt kursus på 8 personer betaler man kun for 7 personer.

Blomsterkurser

På Tinnetgaard tilbyder vi inspirerende blomsterkurser hele året rundt. Vores kurser omfatter alt fra blomsterbinding og kranseteknik til dekorationer og meget mere. Udforsk vores bæredygtige tilgang til blomsterproduktion og lær de bedste fremgangsmåder i vores idylliske socialøkologiske blomsterværksted. Dyk ned i en verden af farver, former og kreativ udfoldelse med vores erfarne blomsterbonde, Linda, der guider dig igennem en mindeværdig oplevelse.

Indkøbskurv