Besøgslandbrug

Velkommen til Tinnetgaard

Vi dyrker bæredygtige blomster, spiselige blomster og planter til såvel hverdag som alle slags festlige lejligheder

Her skal tingene give mening

Igennem de sidste godt 20 år har Tinnetgaard dannet rammen om en Bo- og Erhvervsskole for unge med særlige behov. På Tinnetgaard er der mange forskellige værksteder, hvor eleverne beskæftiges. Senest har vi udvidet med gårdbutik og blomsterværksted. Her vil vi meget gerne invitere indenfor for besøgende og vise og inspirere omkring økologi og bæredygtighed. Udover at vores produkter er bæredygtige, så er der rigtig meget meningsfyldt beskæftigelse og godt elevarbejde i produktionen. De unge er med hele vejen fra arbejdet i marken til klargøring og salg.

Kom og besøg os på Tinnetgaard! Tinnetgaard er åben 365 dage om året for elever, men der er også rig mulighed for at du kan komme og besøge os!

Gårdbutikken og Blomsterværkstedet har åbent tirsdag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 17.00 og lørdag fra kl. 10.00 til kl. 14.00.

Vejboden har åbent døgnet rundt alle ugens dage.

Udover besøg i gårdbutikken er det også muligt med guidede ture i blomsterlandbruget eller en guidet tur omkring vores holistiske afgræsning med væres økologiske Hereford kvæg kan bookes. Næsten alt kan lade sig gøre. så har du andre ønsker til besøg, kurser eller arrangementer? Så kontakt Linda på linda@tinnetgaard.dk

Gårdbutikken

Vi har vores egen gårdbutik – hvor du bl.a. kan købe økologisk oksekød og I Gårdbutikken sælger vi bl.a. økologisk oksekød og svinekød fra vores egen produktion og andre specialiteter produceret i vores køkkenværksted af produkter fra vores egne marker. Derudover sælger vi en række forskellige delikatesser som f.eks. lokale øl, most og cider.

Blomsterværkstedet

Vi har vores egen blomsterbutik – Blomsterværkstedet.

I Blomsterværkstedet har vi specialiseret os i lokale økologiske flerårige bæredygtige spiselige blomster og planter. Vi sælger alt fra planter til buketter og dekorationer, enten med friske blomster fra vores egne marker, eller med vores egne tørrede blomster samt ting fra mark og skov. I

Blomsterværkstedet på Tinnetgaard kan du købe blomster og planter med god samvittighed, da alle planter og blomster produceres med fokus på at holde CO2 aftrykket nede.

Oksekød med holdning

Rundt på Tinnetgaards arealer afgræsser vores økologiske Hereford kvæg. De græsser efter metoderne for holistisk afgræsning, som er en miljøvenlig måde at producere oksekød på.

Økologisk svinekød

Hvert år har vi et hold økologiske frilandsgrise.

Vejboden + åbent plantesalg

På Tinnetgaard har vi vores egen vejbod med salg af egne produkter, som er åben døgnet rundt alle årets dage.

Her kan du blandt andet købe egen produktion af friske økologiske æg, kartofler, blomster og håndværk.

Op til jul sælger vi også juletræer, pyntegrønt og kirkegårdspynt.

Udlejning

Vi udlejer et bredt udvalg af forskelligt udstyr. Vi har f.eks. vildmarksbade og slush ice maskine m.m., som vi bruger når vi selv har et arrangement, men du har nu også muligheden for at leje det.

Når I først har fundet vej herud, så synes vi, at I skal benytte lejligheden til at se nærmere på området. Vi bor nemlig i noget af Danmarks flotteste natur, som bl.a. byder på Gudenåens og Skjernåens udspring, Danmarks første badeland, Tinnetkrat m.m. Læs mere om området og naturen her.